Googlasinpa huvikseni hakusanoilla tonnikala, tomaatti, chili ja pasta ja tulokset olivat ravintoloiden ruokalistoja tai sitten monimutkaisia reseptejä, joissa näistä aineista loihdittiin ruokaa.

Itse hoidan homman siten, että ostan kahden annoksen pussin pastaa chili-tomaattikastikkeessa (á 0,75€) ja lisään siihen purkillisen tonnikalaa (á 0,60€). Näin saan herkullista ja aviomiehellekin hyvin kelpaavaa, riittävän terveellistä ja ravitsevaa ravintoa riittoisat kaksi annosta.

1270961.jpg

Tämä sitten lienee niitä "bad cook day" (vs. bad hair day). Lupaan, että taas huomenna panostan enemmän, mutta halusin vain muistuttaa, ettei kaiken ruoanlaiton tarvitse aivan välttämättä perustua siihen, että murskataan tuhottoman kalliita pinjansiemeniä, joista saamme öljyä, jolla sitten voitelemme pastaa jota puskee tuhottoman kalliista pastakoneesta (tai siis, en minä edes tiedä kuinka se tapahtuu).