Vihdoin taas jotain aivan itsekeksittyä nimimerkillä "Aineita, mitä kaapissa oli".

Pohja:

125 g margariinia
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1,5-2 rkl kylmää vettä

Paloittele voi pieniksi kuutioiksi kulhoon ja lisää loput aineet. Nypi aineet sekaisin ja painele pohja 24cm halkaisijaltaan olevaan piirakkavuokaan. Voitelua ei tarvita. Laita pohja jääkaappiin täytteen teon ajaksi ja laita uuni kuumenemaan 200 celsiusasteeseen.

Päälle:

ketsuppia
400 g naudan jauhelihaa
paprikajauhetta
mustapippuria
jauhelihamaustetta
öljyä paistamiseen

ananasta paloina
aurajuustomurua
juustoraastetta

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää jauheliha, ananas ja juustot piirakkapohjan päälle ja paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

1383550.jpg

Voit käyttää jauhelihan sijasta marinoitua kanaa tai sitten tonnikalaa ja katkarapuja, jolloin lihan esikypsentämiseen ei mene aikaa. Taikinaan voi lisätä maun mukaan suolaa.

Tulipa aika pitsatyyppinen ratkaisu :o