Kakussa näköjään näkyy vielä suuren piparimuotin jälki, mikä toimi sapluunana suklaaströsseleitä laittaessani :)
Jogurttikakku
100 grammaa rasvaa
250 grammaa Digestive-keksejä
2,5 desilitraa vispikermaa
5 desilitraa jogurttia (esim. Ingman Appelsiini, käy erittäin oivallisesti)
1,5 desilitraa sokeria
2 teelusikallista vaniljasokeria
6 liivatelehteä TAI vajaa 2 teelusikallista liivatejauhetta
Rasva sulatetaan ja keksit murskataan, sekoitetaan yhteen.
Painellaan pohja vuokaan ja laitetaan jääkaappiin.
Kerma vatkataan, jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri sekoitetaan kermaan.
Liivate valmistetaan ja sekoitetaan edellisiin.
Hyytelö kaadetaan vuokaan pohjan päälle ja annetaan hyytyä pakastimessa 2-3 tuntia TAI jääkaapissa 4-6 tuntia.
Kommentit