Aamulla laitoin myös uuniin "Paholaisen kakun", jonka olen oppinut mieheltäni. Tällä kertaa jauhotin vuoan kookoshiutaleilla, joka oli oikein oivallinen ratkaisu. Ne eivät ime kosteutta, koska ovat rasvaisia, ne maistuvat paremmilta kuin korppujauho, ovat mukavamman näköisiäkin ja tämä kaikki takaa sen, ettei kakun ulkopinta maistu kuivalta jauholta.

Tässäpä vielä sen ohje:

5 desilitraa vehnäjauhoja

1 teelusikallinen suolaa

1 desilitraa tummaa kaakaojauhetta

4 desilitraa sokeria

1 teelusikallinen vaniljasokeria

1 teelusikallinen soodaa

1 teelusikallinen leivinjauhetta

2 desilitraa maitoa

2 munaa

150 grammaa voisulaa

Sekoita kuivat keskenään. Sekoita märät keskenään. Sekoita molemmat yhteen. Paista 175-asteisessa uunissa noin 50-60 minuuttia.

1280969.jpg