Höpökakku on löysä ja suklainen pikku kakku tai piirakka.
100 g voisulaa
3 dl sokeria
2 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
Sekoita märät aineet haarukalla sekaisin. Sekoita joukkoon kuivat aineet. Kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Kakku säilyy melko kauan, mutta on parasta lämpimänä. Kuivuessaan ja jäähtyessään kakun sokeri kiteytyy pintaan, joka voi olla jonkun mielestä hyvää, jonkun mielestä ei niin kovinkaan hyvää. Kakku maistuu kyllä aina kaikenikäisille.
keskiviikko, 19. maaliskuu 2008
Kommentit